Ga door naar hoofdcontent
NieuwsVanaf 1 april is Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement nieuwe property manager voor Altera Vastgoed

Vanaf 1 april is Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement nieuwe property manager voor Altera Vastgoed

Vrijdag 1 april 2022Afbeelding Vanaf 1 april is Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement nieuwe property manager voor Altera Vastgoed

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement zal per 1 april het property management van Altera Vastgoed in een groot deel van de Randstad verzorgen. Hieronder vallen onder andere woningcomplexen in Den Haag, Leiden en Amsterdam.

Niels van Wonderen, Head of Asset Management Residential bij Altera, geeft aan veel van de nieuwe property manager te verwachten: “Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement heeft veel ervaring met complexen in de Randstad. Een verdere toename van de huurderstevredenheid is bij hun in goede handen.”

Bert van Lunteren, CEO van Van ’t Hof Rijnland: “Sinds begin dit jaar hebben we een dedicated team voor Altera Vastgoed samengesteld, aangenomen en getraind. De afgelopen jaren hebben wij ons zowel intern als extern sterk ingezet op onze vastgoedpiramide ‘stenen, beleving en waardecreatie’, die wij graag in partnership met onze opdrachtgevers in de praktijk brengen. De visies van Altera en ons sluiten naadloos aan en wij zijn dan ook meer dan trots dat wij als property manager voor een portefeuille van meer dan 1.650 woningen zijn gevraagd.”