Ga door naar hoofdcontent
NieuwsWelkom Area of People

Welkom Area of People

Vrijdag 4 november 2022Afbeelding Welkom Area of People

NEVAP verwelkomt Area of People als nieuw lid!

Area of People is een platform waarbij de menselijke factor en vastgoed aan elkaar worden verbonden. Het platform vergroot de sociale, duurzame en financiële waarde exponentieel en geeft inzicht in het beheersen van de operationele kosten. 

Area of People betrekt bewoners verbetert de relatie met stakeholders door verschillende belanghebbenden een platform te bieden en realiseert inzicht in hoe je waarde kan toevoegen tijdens de ontwikkeling en exploitatie.

Het platform biedt een combinatie van praktische en slimme mogelijkheden. Waaronder een app voor bewoners waarin zij elkaar makkelijk vinden en helpen, samen events organiseren, toegang tot de relevante voorzieningen en services hebben en vinden ze snel relevante informatie over het gebouw. De app is ook het startpunt om reparaties te melden.

Daarnaast is het een dashboard voor de vastgoedprofessional waarin bewonerscommunicatie, events, onderhoudsactiviteiten, servicepartners en reparatiemeldingen in één overzicht terug te vinden is. Dit dashboard is te integreren met bijvoorbeeld het property management systeem en het genereert belangrijke data en geeft uitgebreide rapportages.

Voor meer informatie: www.areaofpeople.com