Ga door naar hoofdcontent
NieuwsWij staan op PROVADA met het Kennisplein

Wij staan op PROVADA met het Kennisplein

Dinsdag 7 mei 2024Afbeelding Wij staan op PROVADA met het Kennisplein

Voor het tweede achtereenvolgende jaar realiseert NEVAP met Kern en de Amsterdam School of Real Estate een gezamenlijke stand tijdens PROVADA 2024.
Ontmoet ons en onze leden op 11, 12 en 13 juni op HET KENNISPLEIN in hal 12 waar wij ons drie dagen lang presenteren en relaties de gelegenheid geven om te ontmoeten, te netwerken en kennis te delen en te vergaren.

Stap binnen in de bruisende hub van innovatie en expertise op gebied van vastgoedexploitatie. Waar kennis samenvloeit met toekomstbestendige ideeën.

NEVAP leden DWA, Amsterdam School of Real Estate, Assetmaps, HOD Nederland, Blooming Buildings en Yellow Concepts gaan graag het gesprek aan over diverse onderwerpen op gebied van vastgoedbeheer, slimme, duurzame, gezonde oplossingen voor gebouwen en gebieden van morgen.

Het Kennisplein is dé ontmoetingsplek waar je kennis van de laatste ontwikkelingen opdoet, elkaar ontmoet en netwerkt. Met een eigen theater en koffiebar zorgen wij ervoor dat je gedurende drie dagen wordt gevoed met kennis en verbinding.

Zo zijn er maar liefst 14 kennissessies van o.a. Amsterdam School of Real Estate, Sweco, City Deal, Retailagenda, Yellow Concepts, DWA, Retailagenda, VLBN, Blooming Buildings en Kern. Ook staat op donderdag het Meet & Greet a.s.r. real estate Breakfast: “werken & leren binnen Vastgoed” weer op het programma.

Kijk voor meer informatie en het programma op: