Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesAmstelius B.V.

Amstelius B.V.

Dit vraagt om vastgoedexperts die kansen herkennen en de valkuilen kennen. Wij beschikken over een breed dienstenpakket en hebben alle specialismen onder één dak. Onze specialisten zijn ervaren, hoog opgeleid en gedreven om waardevolle oplossingen voor onze opdrachtgevers te leveren.Met onze hoogwaardige en duurzame oplossingen willen wij vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en gebruikers van vastgoed op strategisch, tactisch en operationeel niveau, snel en met persoonlijke aandacht, ontzorgen.

Amstelius is een vooruitstrevende en energieke organisatie die zich voortdurend ontwikkelt. Wij zijn ervan overtuigd dat door het creëren van een inspirerende en uitdagende werkomgeving alsmede het investeren in het welzijn van medewerkers, zij beter presteren wat onze opdrachtgevers ten goede komt. Daarnaast investeren we voortdurend in het kennisniveau van medewerkers door hen nieuwe cursussen en opleidingen te laten volgen om zich verder te verdiepen.

Het toepassen van de nieuwste innovatieve technologieën bij onze dienstverlening heeft als resultaat dat er slimmer en efficiënter kan worden gewerkt. Dit zorgt ervoor dat onze medewerkers zoveel mogelijk tijd overhouden om complexe vastgoedvraagstukken op te lossen. Onze jarenlange ervaring en brede kennis zorgt ervoor dat wij snel inzicht krijgen in complexe vraagstukken en zodoende heel slagvaardig en oplossingsgericht kunnen werken.

Ook beschikken we over de creativiteit om waardevolle ‘out of the box’ ideeën te ontwikkelen en realiseren.

Dit geeft energie waardoor ons team bereid is een stap extra te doen en unieke oplossingen ontstaan die meerwaarde creëren.

Amstelius B.V.

Anthony Fokkerweg 1
1059 CM AMSTERDAM
Afbeelding Amstelius B.V.