Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesArcadis Life Cycle Think

Arcadis Life Cycle Think

Life Cycle Think

De manier waarop vastgoed in stand wordt gehouden verandert in een snel tempo. Kenmerkend voor ‘Asset Consultancy’ is dat het een breder palet aan diensten, kennis, competenties en informatieverstrekking is dan het traditionele ‘beheer en onderhoud’. Daarnaast is asset consultancy toekomstgericht in plaatst van het traditionele ‘nu’ denken.

Asset Consultancy bestaat uit verschillende vakdisciplines. Van gebouwprestatie tot compliance met daarnaast de belangrijke thema’s als verduurzamen, energietransitie en circulariteit.

Wij werken in het segment van tactische en strategische advisering. Verder vraagt de ontwikkeling van Asset Consultancy ook een andere manier van adviseren waarbij de samenwerking met de klant voorop staat. Juist deze samenwerking zal voor beide partijen leiden tot meerwaarde in het eindresultaat. De kennis van asset- en onderhoudsmanagement, haalbaarheids- en specialistisch onderzoeken is in het team aanwezig.

Vanuit onze Life Cycle Think manier van werken positioneren we ons als een toekomstbestendig, full service dienstverlener in de wereld van asset consultancy.

Bedrijfsgegevens

Weena 505
3013 AL ROTTERDAM

#NEXPLOIT: Buildings, Business, Asset en Propertyservices,

Afbeelding Arcadis Life Cycle Think