Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesArea of People

Area of People

Area of People is een platform waarbij de menselijke factor en vastgoed aan elkaar worden verbonden. Het platform vergroot de sociale, duurzame en financiële waarde exponentieel en geeft inzicht in het beheersen van de operationele kosten.

Het platform betrekt bewoners verbetert de relatie met stakeholders door verschillende belanghebbenden een platform te bieden en realiseert inzicht in hoe je waarde kan toevoegen tijdens de ontwikkeling en exploitatie.

Het platform biedt een combinatie van praktische en slimme mogelijkheden. Waaronder een app voor bewoners waarin zij elkaar makkelijk vinden en helpen, samen events organiseren, toegang tot de relevante voorzieningen en services hebben en vinden ze snel relevante informatie over het gebouw. De app is ook het startpunt om reparaties te melden.

Daarnaast is het dashboard voor de vastgoedprofessional waarin bewonerscommunicatie, events, onderhoudsactiviteiten, servicepartners en reparatiemeldingen in één overzicht terug te vinden is. Dit dashboard is te integreren met bijvoorbeeld het property management systeem en het genereert belangrijke data en geeft uitgebreide rapportages.

Voor meer en uitgebreide informatie: www.areaofpeople.com

Bedrijfsgegevens

Computerweg 22
3542 DR Utrecht

#NEXPLOIT: Cities, Buildings, Health & Safety, Energy, Business, Asset en Propertyservices,

Joan Ronner

Founder en CEO

#NEXPLOIT: Asset en Propertyservices,

Volledige biografie
Afbeelding Area of People