Ga door naar hoofdcontent

CFP

CFP maakt van elke Nederlander een duurzaamheidsmanager. Het is een enorme uitdaging om de Nederlandse woningen en gebouwen te verduurzamen. Door de online tools en hulp van onze consultants kan iedereen zelf aan de slag met verduurzamen. Met 17 miljoen duurzaamheidsmanagers is de verduurzaming geen uitdaging meer.

CFP heeft als missie om alle gebouwen en woningen van Nederland te verduurzamen. CFP biedt online en offline advies en implementatie van duurzaamheid. De activiteiten van CFP hebben invloed op meer dan 400.000 gebouwen in 7 landen. Onze klanten zijn o.a. Lloyds Banking Group, ABN AMRO Bank, ING Bank, a.s.r. real estate, BNG Bank, Rabobank, Amsterdam UMC, ASVZ, ‘s Heeren Loo, Remeha, Vattenfall, World Port Centre en technische bedrijven zoals Strukton, Croonwolter & dros en Unica. Ook werken wij voor grote gemeentes als Rotterdam, Amsterdam en Utrecht, verschillende Ministeries zoals VWS en verschillende musea zoals het Van Gogh museum en het NEMO Science Museum.

CFP innoveert en deelt haar expertise rondom duurzaamheid samen met MVO Nederland, Dutch Green Building Council, Saxion Hogescholen en met Facility Management Nederland. Dit doet CFP o.a. door wetenschappelijk onderzoek, artikelen en evenementen zoals het jaarlijkse Green Buildings Event met workshops, keynotes en een Innovatie Dragons’ Den. Verder organiseren we innovatiedagen en de jaarlijkse Green Buildings Regatta zeilrace.

Voor CFP draait duurzaamheid om gelukkige, gezonde en veilige mensen. We zien duurzaamheid als de manier om met 10 miljard mensen op aarde te kunnen blijven leven. Naast onze missie in duurzame gebouwen zijn we actief in projecten die klimaatverandering tegen gaan. Zo steunen we en doen we mee aan de 2 Degrees Noordpool Expeditie. Teamleden van CFP zijn actief betrokken bij de Masai in Kenia en bij verschillende duurzaamheidsprojecten in Nepal.

CFP

J.C. Wilslaan 29
7313 HK APELDOORN
Afbeelding CFP