Ga door naar hoofdcontent
Organisatiesde Alliantie

de Alliantie

Bij de Alliantie geloven we dat iedereen mee moet kunnen doen met de samenleving. Dat is onze missie: mensen een thuis bieden, een plek die bijdraagt aan fijn wonen en leven! Daarom bouwen en beheren we sociale huurwoningen voor mensen met een bescheiden inkomen en zijn we er voor de middeninkomens. Ook helpen we kwetsbare mensen aan een woning.

Wij denken niet in snelle successen, maar gaan voor de lange termijn. We willen bijdragen aan verbinding, de woningmarkt in beweging brengen, en aan het behoud van de aarde. Nieuwe woningen bouwen we zo duurzaam mogelijk en onze bestaande woningen zijn vóór 2050 CO2-neutraal. Duurzaam betekent voor ons ook dat iedereen kan blijven meedoen.

Dat onze huurders niet alleen vandaag hun woning kunnen betalen, maar ook volgend jaar en over dertig jaar. We dragen pas echt bij aan een duurzame wereld als duurzaam wonen voor iedereen bereikbaar is en blijft. Samen met onze huurders, overheden, bouwbedrijven en andere partners kunnen we écht het verschil maken!

de Alliantie

Jan van der Heijdenstraat 36
1221EJ HILVERSUM

#NEXPLOIT: Cities, Buildings,

Afbeelding de Alliantie