Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesDe Haagse Hogeschool / Academie voor Facility Management

De Haagse Hogeschool / Academie voor Facility Management

Let’s change

Let’s change. You. Us. The world. Dat is de uitnodiging van De Haagse Hogeschool aan iedereen. We zetten onze studenten in hun kracht om de wereld, waarin zij leven, te veranderen en te verbeteren. Maar dat lukt alleen als we dat samen doen, zelf groeien en zo mee veranderen. Want wie betrokken is bij de uitdagingen in de wereld waarin we leven en daarin kritisch rondkijkt en vooruitkijkt, weet dat we nieuwe antwoorden nodig hebben. Die vinden we sneller als we continu elkaars inzichten, vaardigheden en technieken delen en leren toepassen.

Wereldburgers

We tekenen er daarom voor dat studenten, docenten en partners zich samen ontwikkelen tot wereldburgers. Grenzeloos denkende mensen, die stevig in hun schoenen staan en zo uit eigen overtuiging de wereld tegemoet treden. We realiseren ons dat onze eigen vakkundige inzet het verschil maakt en we moeten samenwerken om creatieve oplossingen te ontwikkelen en toe te passen.

De Haagse Hogeschool creëert het veilige en betrokken klimaat waarin we ons als wereldburgers kunnen ontplooien en vernieuwen. Laten we dus onze ontwikkeling, netwerk en praktijk delen. Want zo vormen en veranderen we onze kijk op de werkelijkheid, en onze kennis en vaardigheden om daadwerkelijk waarde toe te voegen.

De Haagse Hogeschool / Academie voor Facility Management

Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN DEN HAAG

#NEXPLOIT: Asset en Propertyservices,

Afbeelding De Haagse Hogeschool / Academie voor Facility Management