Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesGebouwonderhouden

Gebouwonderhouden

Gebouwonderhouden voelt zich betrokken met de mensen en de wereld om ons heen. Daarom bedenken wij slimme, duurzame oplossingen voor gebouwen van morgen. Elke dag zijn wij bezig met strategisch beheer en onderhoud. We zorgen dat de investering van onze partners rendabel, toekomstbestendig en duurzaam zijn.

Elke vastgoedeigenaar kunnen wij binnen de gehele dienstketen van vastgoedbeheer ontzorgen. Van een (D)MJOP als rode draad voor beheer, naar projectbegeleiding tot zelfs strategisch advies. Dit maakt ons uniek.

Op een nieuwe manier kijken we naar het beheren en onderhouden van uw gebouw(en). Denken in stappen vooruit en adviseren over oplossingen voor de toekomst. Met een flinke dosis realisme, optimisme en passie. Gebouwonderhouden werkt aan het verduurzamen van gebouwen en verhogen van de kwaliteit van de leefomgeving. Het begrip ‘partnerschap’ is de basis voor ons morele kompas, de ‘centrale waarde’ van onze onderneming.

De missie van Gebouwonderhouden luidt: Elk gebouw heeft een verleden, Gebouwonderhouden draagt graag bij aan de toekomst. 

Bedrijfsgegevens

Trasmolenlaan 5
3447 GZ Woerden

#NEXPLOIT: Buildings, Asset en Propertyservices,

Afbeelding Gebouwonderhouden