Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesHabithats

Habithats

Bij Habithats bieden we opdrachtgevers een inspirerende kijk op de mogelijkheden van hun ontwikkelingslocaties.

Wij verwerpen de traditionele ‘Bulldozer’ mentaliteit en richten ons in plaats daarvan op het benutten van de unieke waarde van het bestaande. Herbestemming maakt ons enthousiast en motiveert ons. We gaan er volledig in op om locaties nieuw leven in te blazen met groene en innovatieve concepten.

Habithats wordt geleid door Marc en Rink, een dynamisch duo met complementaire vaardigheden. Marc is de creatieve kracht achter onze projecten; hij bedenkt de concepten en zorgt voor de visie die elke locatie transformeert. Rink neemt de operationele kant voor zijn rekening; hij zorgt ervoor dat de ideeën van Marc tot in de kleinste details worden uitgewerkt en gerealiseerd.

Bij Habithats ontwikkelen we allesomvattende concepten voor klanten die nieuwe inzichten zoeken voor hun locaties, zoals hotels, restaurants, resorts en andere ervaringsgerichte bestemmingen. Hierbij combineren we architectuur, landschapsarchitectuur en interieurarchitectuur tot een geïntegreerd geheel. Onze concepten zijn doordrenkt van groen en streven altijd naar een harmonieuze integratie van natuur en gebouwde omgeving. Dit draagt bij aan de waardevermeerdering van uw vastgoed en het succes van uw project.

Om ervoor te zorgen dat onze concepten tot in detail uitgewerkt en gerealiseerd worden, verbinden we per project de juiste partijen met de opdrachtgever. Vanaf de initiële ideeën tot de voltooiing van het project, begeleiden Marc en Rink het hele proces om een perfect eindresultaat te waarborgen.

Habithats

Binnenveld 8
3771 PL Barneveld

#NEXPLOIT: Asset en Propertyservices,

Rink van de Stroet en Marc de Graaf

Eigenaren
Afbeelding Habithats