Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesHOD Nederland

HOD Nederland

Duurzaam beheer van vastgoed in de transitiefase

Als gedreven vastgoedbeheerder – met meer dan 40 jaar ervaring – ontzorgt HOD opdrachtgevers in het beheer van hun vastgoed. Met onze flexibele invullingen hebben wij ons gespecialiseerd in het beheer van panden in de transitiefase.

Waarde creëren

Het is onze missie om op een duurzame wijze waarde te creëren voor onze opdrachtgevers door een tijdelijke en flexibele invulling aan het vastgoed te geven. Met onze diensten genereren wij inkomsten voor u als eigenaar, behouden wij de staat van het pand en zorgen we er voor dat u op ieder moment over uw vastgoed kunt beschikken.

HOD bestaat uit een team van ervaren aanpakkers met kennis van zaken. Samen met u inventariseren wij wat uw wensen met het vastgoed zijn. Wij nemen het pand in beheer op basis van huur of tijdelijk gebruik gedurende de transitieperiode. Wij verzorgen de administratieve, operationele en financiële afhandeling zodat u zich kunt richten op de ontwikkeling van uw vastgoed.

Al 40 jaar lang adviseren wij onze opdrachtgevers. Met de ervaring die wij hebben kunnen wij ieder pand in beheer nemen met één van de door ons ontwikkelde oplossingen. Wij zijn dé innovator in de branche. Als betrokken partner bieden wij onze opdrachtgevers zekerheid en rendement.

Sociale bijdrage

Buiten bescherming van vastgoed is leegstandbeheer nog meer. Het heeft ook een sociale functie. Middels tijdelijke verhuur bieden wij starters, studenten en alleenstaanden een betaalbare woonruimte en kunnen we voor kleine ondernemers en startups een aantrekkelijke werkruimte creëren. Daarnaast zorgt goed leegstandbeheer voor een verbetering van de leefbaarheid in de wijk en voor een veiligere leefomgeving.

Graag gaan we met u in gesprek om te kijken hoe wij u kunnen ontzorgen op het gebied van vastgoedbeheer, zodat u zekerheid heeft én een goed rendement uit uw vastgoed kunt halen.

Bedrijfsgegevens

Winthontlaan 200
Postbus 14210
3526 KV Utrecht

#NEXPLOIT: Buildings, Asset en Propertyservices,

Laurens Mondelaers

Directeur
Afbeelding HOD Nederland