Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesNLV – MN

NLV – MN

MN is een financiële dienstverlener met een beheerd (pensioen)vermogen van € 175 miljard. We werken in het verlengde van pensioenfondsbesturen en sociale partners en bieden onze opdrachtgevers een integrale pensioenpropositie met advisering, vermogensbeheer, communicatie en administratie.

We administreren daarnaast (aanvullende) inkomensverzekeringen voor verschillende partijen: NV schade,  Bovemij en Achmea. MN biedt ook dienstverlening aan de O&O fondsen en Sociale Fondsen in de sectoren Metaal & Techniek en Motorvoertuigen.

Bij ons werken specialisten, techneuten, strategen, consultants en vernieuwers. Samen zijn we groot genoeg om een invloedrijke marktspeler te zijn, maar klein genoeg om de menselijke maat te behouden. We hebben een sterk maatschappelijk gericht profiel: duurzaamheid is vanzelfsprekend in ons denken en werken.

We zijn doel- en servicegericht, gaan voor kwaliteit en zijn transparant. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We vragen ons elke keer weer af hoe ons handelen onze achterban raakt. Hoe we het voor ‘onze’ fondsen en hun deelnemers nóg beter kunnen doen, met aandacht voor mens en milieu.

We denken samen met onze opdrachtgevers na over toekomstbestendige oplossingen. Het behalen van een goed rendement tegen zo laag mogelijke kosten staat daarbij voorop, zodat deelnemers van een goed pensioen kunnen genieten in een betere wereld.

MN

Prinses Beatrixlaan 15
2595 AK DEN HAAG

#NEXPLOIT: Cities, Buildings, Business,

Afbeelding NLV – MN