Ga door naar hoofdcontent

NEVAP

NEVAP, het Nederlands Vastgoedexploitatie Platform, is hét onafhankelijke platform voor toekomstgerichte professionals in en gerelateerd aan de vastgoedexploitatiesector. NEVAP legt verbinding tussen mensen en partijen om innovaties aan te jagen en kwaliteit hoog te houden.

NEVAP is interessant voor alle personen en organisaties die professioneel betrokken zijn bij de exploitatie van vastgoed, zoals vastgoedmanagers, beleggers in vastgoed op directie- en managementniveau, overheidsfunctionarissen, experts op gebied van beheer en onderhoud, docenten en studenten. Vanuit de brede basis van exploitatie van vastgoed, verbindt het platform verschillende partijen binnen én buiten de sector.

Een actief netwerk van professionals

NEVAP organiseert regelmatig bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, seminars en events, om innovaties aan te jagen en naast online, ook live contact te maken. Daarnaast beschikt NEVAP over een kennis- en databank voor leden. Met een wekelijkse nieuwsbrief en via social media houdt het platform leden betrokken bij nieuws en activiteiten.
NEVAP initieert en voert op vele verschillende onderwerpen onderzoek uit en staat in nauwe verbinding met het hoger onderwijs.

NEXPLOIT thema’s centraal

Partijen vinden elkaar rond de zeven thema’s van NEXPLOIT, op het gebied van fysiek vastgoed, de eisen die wij eraan stellen, de organisatie en uitvoering. Zo geeft NEVAP met de blik op de toekomst ruimte aan het testen van kennis en het toetsen van ideeën op verschillende terreinen. We zorgen voor de verbinding van onze leden op inhoud en onderwerpen en helpen waar mogelijk om die in de gezamenlijkheid tot verdere ontwikkelingen te brengen.

NEVAP

Arsenaal 19
3905 NN Veenendaal

Mayra Rijkse

Directeur Volledige biografie
Afbeelding NEVAP

Alles van NEVAP