Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesPlatform Binnenstadsmanagement

Platform Binnenstadsmanagement

Het Platform Binnenstadsmanagement is hier om binnensteden in Nederland vitaal te houden. Dit doen we door impactmakers bij gemeenten en centrumorganisaties te ondersteunen in kennis, netwerk en inspiratie. Zodat we samen met jou kunnen werken aan toekomstbestendige en vitale binnensteden.

Binnensteden en centrumgebieden vormen de huiskamer van iedere gemeente. Het is de plek om te winkelen, verblijven, ontmoeten, werken en wonen. Om de kracht van onze binnensteden te behouden, moet de binnenstad mee kunnen bewegen met de ontwikkelingen van vandaag en van de toekomst. Daarin is

professionele samenwerking tussen betrokken partijen cruciaal. Met snelle economische en technologische ontwikkelingen kunnen we juist samen het grootste verschil maken. Binnenstadsmanagement is daarin de spin in het web.

Het Platform Binnenstadsmanagement is een onafhankelijke kennis- en netwerkorganisatie rondom de samenwerking in binnensteden. Met meer dan 25 jaar ervaring op zak ondersteunen wij professionele samenwerkingen in binnensteden en centrumgebieden. Ons doel: het vitaal, leefbaar en economisch aantrekkelijk houden van de binnensteden. Niet alleen vandaag, maar ook morgen.

Platform Binnenstadsmanagement

Bosscheweg 107
5282 WV Boxtel

Afbeelding Platform Binnenstadsmanagement