Ga door naar hoofdcontent

VAN AKEN

VAN AKEN staat voor integrale architectuurconcepten. Architecten, engineers en projectmanagers werken samen in enthousiaste teams aan opdrachten die variëren van stedenbouwkundige studies tot woningbouw en van zorg tot kantoren en datacenters. Wij nemen de opdrachtgever mee in het creatieve proces en leveren van eerste schets tot laatste detail een maatwerk oplossing. Met als gezamenlijk doel een resultaat waar alle partijen trots op zijn.

VAN AKEN is een warm bedrijf. De goede sfeer, binnen het bedrijf en met alle betrokkenen in de bouwkolom, is volgens VAN AKEN een pre om een project te laten slagen en heeft een bindend effect op de relatie met onze partners. We zijn een gezond bedrijf dat investeert in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de medewerkers.

VAN AKEN houdt van complexe opdrachten. We staan bekend om onze enorme kennis op hoog technologisch gebied (cleanrooms en datacenters). Daarnaast zijn we een voorloper in BIM-integratie, waarover we regelmatig spreken op congressen in binnen- en buitenland.

VAN AKEN voelt zich medeverantwoordelijk voor onze planeet en voor onze samenleving. Dat uit zich enerzijds in duurzaam gebruik van materialen en innovatieve oplossingen in bouwprojecten en anderzijds in pro deo adviezen aan sociale projecten.

VAN AKEN Concepts, Architecture & Engineering BV

Bogert 18-20
5612 LZ Eindhoven
Afbeelding VAN AKEN