Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesWooncompas

Wooncompas

Wooncompas is een groeiende woningcorporatie met een passie voor volkshuisvesting. Wij zetten ons in om mensen met een bescheiden inkomen of in bijzondere situatie een thuis te bieden. Een thuis dat bij huurders past en waarbij ze de ruimte krijgen om daar hun eigen woonwensen vorm te geven. Zo wordt een huis een thuis.

Wooncompas is verhuurder in diverse gemeenten onder de rook van Rotterdam en tevens in de stad zelf. Onze woningen, bedrijfspanden en woon-zorglocaties bevinden zich in Ridderkerk, Albrandswaard, Barendrecht en in Rotterdam. In de stad zijn we met name actief voor senioren en bijzondere doelgroepen. Wij zien dat als een speciale rol voor onze corporatie. Verder gebruiken we hier onze investeringskracht om te zorgen dat huurders ook in de toekomst prettig kunnen blijven wonen. Op dit moment hebben we ruim 10.000 verhuureenheden.

Bij Wooncompas werken ongeveer 100 mensen. Samen zijn we gedreven om blijvend het verschil te maken voor onze huurders van vandaag en morgen. We doen dit samen met partners en door met huurders en elkaar in gesprek te gaan. We zetten daarbij in op een bovenverwachte dienstverlening en we hebben goed oog voor ons menselijk kapitaal. Zo ervaren en doen wij ‘dat beetje extra’. Oftewel: we go the extra (s)mile.

Onze missie is:
Wij maken een thuis voor mensen met een bescheiden inkomen of in bijzondere situaties en we geven ze de ruimte om daar hun thuis van te maken.

Wooncompas

Koningsplein 50
2981 EA RIDDERKERK

#NEXPLOIT: Cities, Buildings, Energy,

Afbeelding Wooncompas