Ga door naar hoofdcontent
PodcastsToekomstwaarde van Gebouwen

Toekomstwaarde van Gebouwen

OrganisatieTest pagina
Datum29 november 2022
Duur13:34 minuten
13:34Afbeelding voor Toekomstwaarde van Gebouwen

In 2020 (midden in één van de coronagolven) hebben de Koninklijke Metaalunie, Brink , de Bouwcampus en NEVAP sessies georganiseerd rondom het thema toekomstwaarde van gebouwen. Rondom die sessies is toen ook de website TOEKOMSTWAARDE VASTGOED opgericht. In de sessies is ingegaan op de methodiek rondom het bepalen van toekomstwaarde van het gebouw en hebben we input opgehaald voor de uitwerking naar concrete tooling rondom deze methode.
Eind dit jaar is het daadwerkelijk maken van deze tools afgerond en we verwachten begin februari 2023 te starten met het lancering van de tools in een aantal van de NEVAP verdiepings-sessies.

In aanloop daarnaartoe brengen wij graag weer de podcast reeks ‘Toekomstwaarde van gebouwen’ onder de aandacht. Te beginnen met de introductiepodcast waarin door Marleen Hermans, hoogleraar publiek opdrachtgeverschap in de bouw aan de TU Delft en managing partner bij Brink verteld wordt wat we verstaan onder Toekomstwaarde van gebouwen, en waarom het zo’n relevant thema is.